Tanácsadó - Eladóknak

Hogyan válasszon ingatlanközvetítőt?

Egy jó ingatlanközvetítő feladata, hogy szakértelmével, tapasztalatával, piacismeretével segítse és képviselje Önt egy olyan piacon, amelyre az emberek nagy része az életben csak néhányszor merészkedik ki – az ingatlanpiacon. Hogyan lehet eldönteni, hogy a rengeteg ajánlkozó közvetítőből melyiket válassza? Segítünk pár fontos szemponttal.

Miben segíthet az ingatlanközvetítő?

Mielőtt úgy dönt, hogy maga kezdi hirdetni ingatlanát, gondolja végig, nem éri-e meg jobban, egy szakembert megbíznia ezzel. Összeszedtünk Önnek tíz területet, ahol egy jó ingatlanközvetítő segíthet.

Tippek a lakás felkészítéséhez

Tegyen meg mindent azért, hogy a lakás a legjobb arcát mutassa, mikor a fontos látogatók érkeznek. A rendezett lakás nem csak barátságosabb benyomást kelt, hanem tágasabbnak is tűnik. A felkészítés felér egy pár napos nagytakarítással, de megéri. Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb tennivalókat.

5 tipp az ár meghatározásához

Az árképzés érzékeny téma, az alkudozás tudományához pedig nem mindenki ért. Néhány szemponttal szeretnénk segíteni az ár helyes meghatározásában.

Hogyan írjon jó szöveget hirdetéséhez?

A szöveges jellemzést használja ki arra, hogy minél részletesebben tájékoztassa érdeklődőit. Minél jobban jellemzi ingatlanát, annál többen keresik meg. Összegyűjtöttük Önnek a jó szöveges jellemzés legfontosabb szabályait.

Hogyan készíthet jó fotókat ingatlanáról?

Az ingatlanról készült képek száma és minősége kulcsfontosságú: ettől függ, hány látogató kattint egyáltalán a hirdetésére, és ebből hány komoly érdeklődő keresi meg Önt. Segítségül összegyűjtöttük Önnek az ingatlan fotózásának legfontosabb szabályait.