Fizetési lehetőségek az ingatlan.com-on

Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP online fizetési rendszerébe, ahol meg kell adnod a bankkártyád adatait.
Sikeres fizetést követően az OTP visszairányít az ingatlan.com-ra.

  • Igényelt szolgáltatásaidat azonnal aktiváljuk
  • A bankkártyás fizetés tökéletes biztonságot nyújt
  • Legtöbb ügyfelünk ezt a fizetési módot preferálja

Az alábbi bankkártyákkal tudsz fizetni:

Biztonsági információk

A szolgáltatás díját internetbankból vagy bankfiókból is elutalhatod nekünk.

Ehhez nincs más teendőd, mint belépni az ingatlan.com fiókodba, és az érintett hirdetésed kezelőfelületén megrendelni a kívánt szolgáltatást, majd a fizetési lehetőségeknél az átutalást választani. Ezután küldünk neked egy emailt, amely minden információt tartalmaz, amire az utaláshoz szükséged lehet.

Figyelj, hogy pontosan a fent említett emailben szereplő díjat utald el, és a közleményrovatba csak az emailben szereplő megrendelésazonosítót írd be. Ebben az esetben, ha munkanapon utalsz, a szolgáltatásokat már akár aznap tudjuk aktiválni, de legkésőbb az összeg beérkezése utáni munkanapon.

A választott szolgáltatásokat lehetőséged van készpénzben is kifizetni, bármelyik OTP bankfiókban. Ekkor közvetlenül az ingatlan.com Zrt. folyószámlaszámára fizeted be az összeget.

Ehhez nincs más teendőd, mint belépni az ingatlan.com fiókodba, és az érintett hirdetésed kezelőfelületén megrendelni a kívánt szolgáltatást, majd a fizetési lehetőségeknél a készpénzes fizetést választani. Ezután küldünk neked egy emailt, amely minden információt tartalmaz, amire a készpénzbefizetéshez szükséged lehet.

Figyelj, hogy pontosan a fent említett emailben szereplő díjat fizesd be, és a közleményrovatba csak az emailben szereplő megrendelésazonosítót írd be. Ebben az esetben, ha munkanapon történik a befizetés, a szolgáltatásokat már akár aznap tudjuk aktiválni, de legkésőbb az összeg beérkezése utáni munkanapon.