Fontos változások az Adatvédelmi Szabályzatunkban

Módosítottuk az Adatvédelmi Szabályzatunkat, ezáltal a felhasználási feltételeink is megváltoztak. Kérjük, szánj néhány percet a változások áttekintésére.

Mit tapasztalhatsz?

Változatlan módon használhatod az ingatlan.com különböző termékeit és funkcióit.

A jövőben még egyszerűbben hozzáférhetsz az általunk kezelt adataidhoz, és tájékozódhatsz, hogy miként használjuk fel azokat annak érdekében, hogy továbbra is kiemelkedő minőségű, egyre korszerűbb szolgáltatásokat biztosíthassunk számodra.

 

Változások

Szolgáltatásainkat 2018. május 25-étől az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének megfelelően veheted igénybe. Frissítettük a Szolgáltatási Feltételeinket és Adatvédelmi Szabályzatunkat, hogy azok minden szempontból megfeleljenek az új EU-s rendeletnek, amit GDPR néven is ismerhetsz.

 

Milyen célból kezeljük az adataidat?

Az új Adatvédelmi Szabályzatunkban részletesen megtalálsz minden információt, de összefoglaltuk neked a legfontosabbakat:

  • A hirdetésfeladás során a hirdető által megadott adatok többsége megjelenik, ezeket abból a célból tároljuk, hogy a keresőink minél többet tudhassanak meg az adott ingatlanról.
  • További különböző funkcióink (például a hitelkalkulátorok) használatakor rögzítünk adatokat, amelyek kizárólag ahhoz szükségesek, hogy az adott szolgáltatást biztosítani tudjuk.
  • Oldalaink használata során a megadott adatokon túl, különböző egyéb információkat is tárolunk. (Ilyen például az IP-cím.) Ezeket azért tesszük, hogy többek között egyéb jogszabályi kötelezettségeinknek megfeleljünk, illetve megakadályozzuk például az adatlopást vagy a kéretlen megkereséseket.
  • Egyes oldalainkon adatokat gyűjtünk és tárolunk a szolgáltatásaink használatának módjáról. (Például a telefonszámok megjelenítéséről vagy bizonyos esetekben az egérmozgásról.) Ezeket az adatokat névtelenül, minőségbiztosítási okokból tároljuk, és csak ilyen célra használjuk fel.
  • Ha kapcsolatba lépsz ügyfélszolgálatunkkal személyesen, telefonon vagy írásban, az egyeztetés részleteit rögzítjük (például a telefonbeszélgetést), és azt jogszabályi kötelezettségeinknek megfelelően tároljuk, kezeljük.
  • Biztosítunk reklámhirdetési (display) felületeket, de adataidat sosem juttatjuk el az ott hirdető partnereinknek

Minden dolgozónk számára rendkívül fontos téma az adatvédelem, így kollégáinkkal és partnereinkkel közösen azon dolgozunk, hogy folyamatosan naprakész tudással, és a szabályoknak megfelelő működéssel biztosítsuk az adatkezelési irányelveinket.

 

Köszönjük, hogy elolvastad!

Az Adatvédelmi Szabályzatunkban további információkat találhatsz arról, hogy milyen adatokat hogyan és milyen célból kezelünk.

Az ingatlan.com csapata