Fizetési lehetőségek az ingatlan.com-on – Irodáknak

Fizetés banki átutalással

A szolgáltatás díját internetbankból vagy bankfiókból is elutalhatod nekünk.
A megrendelt szolgáltatásokról díjbekérőt küldünk emailben az általad erre a célra megadott email címre. A díjbekérőn szerepelni fog a díjbekérő sorszáma, az összeg és a számlaszám is, ahova várjuk az összeget.

Figyelj, hogy pontosan a díjbekérőn szereplő összeget utald el, és a közleményrovatban csak az adott díjbekérő sorszáma szerepeljen. Ebben az esetben, ha munkanapon utalsz, a szolgáltatásokat már akár aznap tudjuk aktiválni, de legkésőbb az összeg beérkezése utáni munkanapon.


Készpénzbefizetés személyesen, bankfiókban

A szolgáltatásokat lehetőséged van készpénzben is kifizetni bizonyos K&H bankfiókokban. Ehhez olyan K&H bankfiókot keress, ahol van pénztári szolgáltatás is, mert a K&H Bank nem biztosít ilyen lehetőséget minden bankfiókjában.

Ekkor közvetlenül az ingatlan.com Zrt. folyószámlaszámára fizeted be az összeget. A megrendelt szolgáltatásokról díjbekérőt küldünk e-mailben az általad erre a célra megadott e-mail címre. A díjbekérőn szerepelni fog a díjbekérő sorszáma, az összeg és a számlaszám is, ahova várjuk az összeget.

Figyelj, hogy pontosan a díjbekérőn szereplő összeget fizesd be, és a közleményrovatban csak az adott díjbekérő sorszáma szerepeljen! Ebben az esetben, ha munkanapon történik a befizetés, a szolgáltatásokat már akár aznap tudjuk aktiválni, de legkésőbb az összeg beérkezése utáni munkanapon.


Fizetés bankkártyával

Szolgáltatásainkat bankkártyával is kifizetheted. Adminisztrátorként minden szolgáltatást, referensként kreditrendelést tudsz bankkártyával rendezni a felületünkön. Ha adminisztrátor vagy, az iroda kezelőfelületén, a “Számlakezelés” menüpontban éred el nyitott díjbekérőidet, ahonnan elindíthatod a kártyás fizetést. Referensként krediteket az “Egyenlegfeltöltés” menüpontban tudsz rendelni, és itt tudod elindítani a kártyás fizetést is. A bankkártyával fizetett szolgáltatásokat azonnal aktiváljuk.