Fizetési lehetőségek az ingatlan.com-on – Irodáknak

Az ingatlan.com adatai utalás vagy készpénzbefizetés esetén:

A kedvezményezett neve:
ingatlan.com Zrt.

Számlaszáma:
OTP Bank
11703006-20478056

Címe:
1016 Budapest
Mészáros u. 58/A, 6. emelet

Fizetés banki átutalással

A szolgáltatás díját internetbankon keresztül vagy bankfiókból utald el nekünk. Figyelj, hogy pontos összeget utalj, és a közleményrovatban csak a díjbekérőd sorszáma szerepeljen, helyesen. A befizetésedet hétköznapokon tudjuk könyvelni. A helyes utalást követően egy munkanapon belül aktiváljuk a szolgáltatást.


Készpénzbefizetés személyesen, bankfiókban

Fizesd be készpénzben a szolgáltatás díját bármelyik OTP bankfiókban. Figyelj, hogy pontos összeget fizess be, és a közleményrovatban csak a díjbekérőd sorszáma szerepeljen, helyesen. A befizetésedet hétköznapokon tudjuk könyvelni. A helyes befizetést követően egy munkanapon belül aktiváljuk a szolgáltatást.


Fizetés bankkártyával

Szolgáltatásainkat bankkártyával is kifizetheted. Adminisztrátorként minden szolgáltatást, referensként kreditrendelést tudsz bankkártyával rendezni a felületünkön. Ha adminisztrátor vagy, a “Számlakezelés” menüpontban éred el nyitott díjbekérőidet, ahonnan elindíthatod a kártyás fizetést. Referensként krediteket az “Egyenlegfeltöltés” menüpontban tudsz rendelni, és itt tudod elindítani a kártyás fizetést is. A bankkártyával fizetett szolgáltatásokat azonnal aktiváljuk.